Om kollektivet

Skrivekollektivet er en politisk og populærkulturell paviljong for skribenter trygt plassert på venstresiden.

Siden mars 2005 har Skrivekollektivet eksistert på verdensveven. Startet opp av Pål Hafstad Thorsen, Jørgen Lien og Stein Ove Lien. Senere har flere skribenter blitt rekruttert til kollektivet: Johannes Müller, Martin Fladvad Olaussen, Tore Eikeland og Marte Utgård Malones.

I 2005 publiserte Skrivekollektivet på følgende side: http://skrivekollektivet.com/skribenter.htm . Etterhvert som det ble flere skribenter og hundrevis av publiserte artikler så ble kollektivet flyttet over på en blogg-plattform som har eksistert frem til juli 2010: http://blogg.skrivekollektivet.com/ 

Nå publiserer Skrivekollektivet på en WordPress-plattform, som er redigert og justert for å fylle kollektivets behov for å enkelt kunne dele våre artikler med leserne, og som på alle måter er mer brukervennlig.

Skrivekollektivet har ingen inntekter. Kun utgifter. Det beløper seg til den nette sum av 250 kroner året for betaling av domenenavn og serverplass. Det har aldri vært, og vil aldri bli – aktuelt å forsøple Skrivekollektivets fortreffelighet med reklame.

Pr. 19.juli 2010 har vi hatt 652.023 hits og 36.528 unike besøk siden mars 2005. I lagring og overføring har 3.770.411 kilobytes passert vår server.

Alt innhold på domenet Skrivekollektivet.com er beskyttet av Åndsverkloven © 2005-2010

4 comments for “Om kollektivet

 1. 14. mars, 2019 at 11:56 am

  Hi everyone , I’m Victoria.
  Welcome to my website . I started writing in high school after a creative writing assignment for my English teacher. I did creative writing for a while before I thought about doing something else.
  I had always loved doing non-fiction writing because I’m passionate about learning. When you combine writing ability with a love of learning, academic writing only makes sense as a job.
  I’m passionate about assisting the students of the future in their school career. When they don’t like their assignment , I am there to help.

  Victoria Patton – Writing Expert – A2zcareers Team

 2. 20. november, 2018 at 1:35 am
 3. 12. oktober, 2018 at 8:06 am

  http://www.air-dome.msk.ru/vozd-soor/ – Воздухоопорные сооружения

 4. Mona Svensen
  20. oktober, 2013 at 6:36 am

  Hei,

  Mitt navn er Mona Svensen, og jeg jobber for Webpals, som er et internasjonalt online marketing firma. Vi er for tiden ute etter å finne nye annonsepartnere og lurer på om dette er noe som kunne være interessant for skrivekollektivet.com?

  Det vi fra vår side er ute etter er en artikkel annonse, med helt enkle tekstlinker, og et naturlig forslag er at artikkelen kan være tilknyttet diskusjon rundt temaer fra stortingsvalget.

  Dette er selvfølgelig kun en generell ide, og vi er veldig åpne for om dere skulle ha andre forslag eller innspill!

  Prismessig er vi fleksible, og vi har i utgangspunktet ingen budsjettbegrensninger. Skulle dere ha format preferanser kan vi også tilpasse oss.

  Jeg kunne som sagt veldig godt tenke meg å kunne få til et samarbeid, og det er bare å kontakte meg skulle dere ha spørsmål eller annet dere lurer på.

  Hvis dette er noe som hadde kunnet vært aktuelt håper jeg å høre fra dere!

  Med vennlig hilsen,
  Mona Svensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*