Kanskje skulle du… (Uke 21)

Av | 24. mai 2009

…se til Sverige for mer om fremtiden? NRKs hederlige popkulturprogram Radiofront forsøkte seg for et par uker siden på en norsk versjon av det eminente, svenske radiofenomenet Spanarna, der noen av broderfolkets fineste komikere hver fredag samles for å trekke absurde slutninger basert i hverdagen om hva som vil prege tidene som kommer. Alle som har hørt Göran redegjøre for en nær fremtid der alt styres av katter på ukens utgave, skjønner at dette er nødt til å bli appointment listening.

…titte litt på hva som kan bli høstens appointment watching? De amerikanske tv-nettverkene rullet ut høstens seriesatsinger for reklamelobbyen denne uken, og det er din sjanse til å komme først til bordet når du skal sikle på hvilke serier de norske kanalene kommer til å å bruke for lang tid til å hente til våre tv-skjermer når høsten faller på. Best på Upfronts er selvsagt Mediaweek, kulest er, som alltid, Heather på Salon.

…gråte litt for at den internasjonale fotballsesongen vinker farvel? Skrivekollektivet skal ganske snart si takk og hei til Premier League, som vi pleier, i dagene etter klimakset, men inntil da får Johannes Nymarks nydelige essay Verdas viktigaste bagatell være vårt bud på appointment reading for dagene som kommer.

En tanke om “Kanskje skulle du… (Uke 21)

  1. Tilbakeping: Desemberkalenderen: Spanarna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*