Kanskje skulle du… (uke 34)

Av | 23. august 2008

…gi litt plass i hjertet ditt til svært original sosiologi? Salons Edward McClellan skriver denne uken en lengre artikkel om hvordan innføringen av aircondition i husholdene i Florida har forandret staten, og forfatterens tese er at dette har vært en av årsakene til at Republikanerne har fått det politiske overtaket. Langt ute, men fint likevel.

…se andre steder enn til presidentkandidatene for å få humor i hverdagen? Som jeg har skrevet tidligere lider begge de to av humorvegring, selv om Obama nå endelig har valgt en visepresidentkandidat som har en kjapp tunge. Men fortvil ikke, politisk humor finnes ellers overalt. There’s Jon Stewart, selvsagt, men kikk til nettet: Herlige og ofte politiske WulffMorgenthaler, danske 180graders tungt nerdete politikerstripe Indenfor, nettmagasinet Onion (for analyse, se InTheseTimes) og Gary Trudeaus legendariske satire Doonesbury er fine steder å starte.

…ta deg sammen å lytte til det du kommer over av Neil Young før han inntar Koengen til helgen? Det er på tide, nå. Teach Your Children, I say. Kanskje litt om å tenke utenfor boksen, også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*