Kanskje skulle du…(uke 36)

Av | 7. september 2008

…ikke glemme at det kan bli et nytt gigantmøte i tennisverdenen i morgen? Roger Federer klønet seg ut av OL for tidlig, slik at Nadal fikk den banen for seg selv. Men nå, helt i skyggen av Republikanernes landsmøte i St. Paul, har verdens fremste tennisspillere gjort opp seg imellom på U.S. Open. Hvis Nadal tar seg av skotske Andy Murray i semifinalen (det ser dårlig ut), står Nadal og Federer overfor hverandre for første gang siden det episke slaget på Wimbledon. New York Magazine gir litt pokker i sporten, og tar istedet for seg andre sider ved de to. Klær og sånn, altså.

…være litt ærligere med filmpreferansene dine? Slate spurte leserne om hvilke filmer de gjerne låner fra Netflix, men aldri ser. Svarene sjokkere neppe: Det er dokumentarer og filmer om Vonde Og Vanskelige Ting som dominerer. Om ikke annet føler jeg meg litt bedre; jeg har hatt Godards Til Siste Åndedrag på min liste i sikkert halvannet år.

søke deg mot de mediene som du kan være helt sikker på at vil kjempe mot det tohodede trollet McCain-Palin denne høsten? Slapp av, Salon finnes. Og American Prospect, TomPaine, The Nation, Media Matters, InTheseTimes, Democracy Now…og mannen selv, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*