DNA-landsmøtet: Lang dags ferd mot enda en dag

Av | 8. april 2011

Det er fredag!

Skrivekollektivets landsmøteteam Pål Thorsen og undertegnede ligger begge under for sykdom, og har dessuten måttet tåle at en av våre sterkeste kort, Jørgen Lien, har vært ute av rekkevidde for nyheter og sladder fra vårens vakreste eventyr gjennom landsmøtets første 24 timer. Den slags tærer på en selvbevisst nyhetstjeneste. Men vi knokler videre. Dette har skjedd.

Mediebildet: Flere aviser, med VG i front, slår i dag opp at Aps byrådslederkandidat i Oslo, Libe Rieber-Mohn, ønsker å «psykoteste» [sic] innvandrere for å komme overfallsvoldtekter til livs. Klassekampen tar pulsen på stemningen etter Jens Stoltenbergs kontante utmeldinger om fremtidens helsevesen i landsmøtetalen i går. Aftenposten advarer partiledelsen om et gryende «tannopprør» [sic]. TV2 mener Ole Gunnar Solskjær, den hardt pressede Molde-treneren, vil komme ut av skapet som Arbeiderpartimann under landsmøtets andre dag. Det er godt man kan lære noe av Alex Ferguson – og håper han ikke har arvet gamlesjefens nære vennskap til Alistair Campbell. I Bergen sier Anne-Grethe Strøm-Erichsen at hun er frisk og tidig, og har tenkt å fortsette som helseminister. Ifølge NRK står det ikke så ille til i pelsdyrnæringen som før.

Og VG forteller den hjerteskjærende historien om Balder, Bjarne Håkon Hanssens hund, som ikke finnes mer, fordi den ble spist av en vesentlig større hund i en lokal partimanns eie for ti år siden.

Det skjer i dag: Debattene fortsetter. Nestleder Helga Pedersen innleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*