DNAs landsmøte: Gro har stått opp!

Av | 19. april 2009

Landsmøtets andre dag har vært i gang en liten stund. Jonas Gahr Støre fikk trampeklapp før han gikk på talerstolen, og snakker om «snikgeneralsering» av alle slags debatter (et dristig grep fra en av nasjonens fornemste generalister, selv om det ikke er det samme). For svært få minutter siden var Selveste Marius Straum fra et innlandsfylke på talerstolen. Jeg ser opptrinnet på et noe ustabilt nett, så etter denne anonyme partisliters innlegg begynte koblingen her på huset å tulle og hakke en smule. Web-TV-dekningen fokuserte på den tomme talerstolen, mens en rungende applaus tok til i styrke.

Hva pokker har skjedd her, tenkte jeg. Har landsmøtet falt i staver over Straums kritikk av NAV? Er det revolusjon på gang? Ikke helt.

Gro Harlem Brundtland kom inn i lokalet. Landsmøtet spratt på føttene for å juble for at Gro er våken, simpelthen. Det begynner å ligne på et Arbeiderpartilandsmøte, dette.

________________________________________
Disse dekker DNAs landsmøte for Skrivekollektivet.com:
– Tore Eikeland
er delegat nummer 184, og til daglig nestleder i AUF i Hordaland.

– Marte Utgård Malones er gruppesekretær for Arbeiderpartiet i Bergens bystyregruppe, og dekker landsmøtet som gjest.

– Pål H. Thorsen er bystyremedlem for Arbeiderpartiet i Bergen, og følger med på TV.

– Jørgen Lien er styremedlem i Hordaland Arbeiderparti, og dekker landsmøte over web-TV.

…Det gjør også Stein Ove Lien, selv om han ikke har noen som helst posisjon i Arbeiderpartiet lenger. En gang var han fylkessekretær i AUF i Hordaland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*