Kanskje skulle du… (Uke 2)

Av | 6. januar 2009

…filosofere over det at 1800 personer stiller i fakkeltog (til ingen nytte) for å klage sin nød over at det ikke bygges tunnel fra Sotra til langt inn i Bergen. En av dagene i forkant stilte omkring 500 personer på en markering for å støtte palestinerne i kampen mot Israel. Det er tross alt en tunnel det er snakk om.

…oppdatere deg på hvem som er nominert i diverse kategorier til Spellemannsprisen? Blant de nominerte er kjæresteparet Marit Larsen og Thom Hell. Begge nominert i en rekke kategorier. I kategorien ”metall” er Enslaved nominert. Har du ikke kjennskap til disse så kan du se opptak fra deres konsert i Berlin under POPKOMM 2008. For øvrig anbefales også å se videoen når Enslaved laster ned en sau. Som en protest mot Venstres forslag om at det skal bli lovlig å laste ned musikk, så velger bandmedlemmene å laste ned en av Lars Sponheims sauer, fra gården et sted i Ulvik.

…ta en tur innom MIFF, som er Med Israel For Fred. Omtalt av Klassekampen som en kristen-sionistisk organisasjon. På sine nettsider har MIFF viet plass til Israelsk humor. Sjangeren er lette vitser om dollar, klagemuren, udugelige politikere og militæret. Mer absurd kan det ikke bli etter nettopp å ha lest en artikkel om alle de 555 sivile palestinerne som er drept etter ti dager med Israelsk bombing og bakkeinvasjon.

…følge Sportsklubben Brann som er i gang med sesongoppkjøringen. Vi minnes året 2008 som en fiaskosesong krydret med håpløse krumspring i Idrettsveien 47. Blant annet Eirik Bakkes klausul i kontrakten om å skjermes fra kamper som spilles på kunstgress, og mulighetene for å stikke fra klubben om det skulle legges kunstgress på stadion. I går var Eirik Bakke i full vigør igjen, på kunstgresset i Vestlandshallen. Han proklamerte at kunstgress er fremtiden og fortalte i samme slengen at han for første gang på lang tid brukte leggbeskyttere på trening. (…)

Å trene hjernen litt er slett ikke dumt, kan Pasienhåndboka fortelle: ”..fotballspillere må også trene for å bli gode. Intelligens er ikke noe som er uforanderlig, du må trene for å bli god. Hjernen er på en måte en muskel. Du må bruke den…” Godt å vite at sesongoppkjøringen er i gang i Sportsklubben Brann. Ønsker Steinar Nilsen lykke til. 38 dager til seriestart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*