Kanskje skulle du… (Uke 7)

Av | 8. februar 2009

…sette av noen minutter til å lese Are Kalvøs kommentar til disse blasfemigreiene? Barack Obama og Liv Signe Navarsete kan ikke sammenlignes mener Kalvø. Den dagen Obama gjør noe liknende Navarsete sine krumspring, kan han få lov til å gå ut og proklamere: ” I screwed up. I took a Navarsete.”

… ha sympati for Erna Solberg? I de indre kretser i Høyre har man allerede begynt å rydde slaktebenken. Og Solberg åpner for å trekke seg som partileder om Høyre gjør et dårlig valg. Per Kristian Foss er sugen på å overta skuten. Politisk redaktør i Dagsavisen, Arne Strand, har en oppklarende artikkel.

… prøve ut om twitring er noe for deg? Twitter.com er den nye internettdingsen hvor folk forfølger hverandre på en litt annen måte enn Facebook. Skrivekollektivet prøver ut twitringen på twitter.com\skrivekollektiv . For øvrig må jeg si at Oslo bystyre har funnet en spennende måte å utnytte potensialet i den nye dingsen.

… slenge deg på debatten om de politiske bloggerne har makt. I Sverige har bloggerne blitt en maktfaktor. I Norge pågår debatten om det var bloggerne som fikk statsråd Liv Signe Navarsete inn igjen på sporet i saken om endring av straffelovens §185 til også omfatte krenkelser av religion. Journalisten.no har en interessant artikkel om bloggernes makt og utviklingen i Norge versus Sverige.

___________________________
Kollektivets skribenter gir deg sine kortfattede, vennligsinnede bud på hva du kanskje burde lytte til, se, lese eller snakke om de neste dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*