Podkast: Einar Førdes fargefjernsyn – (Sein)sommeranbefalinger #3

Av | 18. august 2020

Den siste reine anbefalingsepisoden av Einar Førdes fargefjernsyn på en stund ble spilt inn i starten av juli, midt i høysommeren, mens slippes først nå, etter at fellesferien kun har blitt et minne. Også podkasten er snart tilbake i vanlig gjenge.

Denne episoden bryter den imponerende rekka av én episode uten at jeg sier ting som ikke er korrekte: Ben Mankiewicz’ TCM-podkast om Peter Bogdanovich heter The Plot Thickens, og på ingen måte «On the Record», som jeg kaller den tre ganger. David Finchers imøtesette Mank skal etter planen ha Netflix-premiere i høst, og da har jeg tenkt å snakke mer om Mankiewicz-familien, så jeg har noen måneder på å unngå å pepre den anbefalingen med tåpelige feil. Vi høres snart.

I denne episoden av Einar Førdes fargefjernsyn:

Kari Bernardini anbefaler «sommer i en flaske», i form av en vin som ikke skal nevnes ved navn her (du vet, alkoholreklame), men som blir nevnt svært mange ganger i episoden.

Pål Hafstad Thorsen anbefaler en spansk rødvin som heller ikke skal navngis her, samt tyrkisk fetaost. I tillegg returnerer han til oliven til taco nok en gang. Sist det skjedde gikk det ikke særlig bra, som du kan høre i disse 90 sekundene av denne episoden fra desember i fjor.

Tøger Fimreite anbefaler de fire første sesongene av BoJack Horseman, som kan ses på Netflix.

Stein Ove Lien anbefaler to filmpodkaster om mange av de samme folka: den nyeste sesongen av You Must Remember This, kalt Polly Platt, the Invisible Woman, og (se forklaring øverst i teksten) den første sesongen av The Plot Thickens, som heter I’m Still Peter Bogdanovich.

Bonus-link fra Skrivekollektivets arkiv:

Jeg skreiv (kort) om You Must Remember This i 2015.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*