Oh, please. Edwards is a politician.

Av | 5. august 2008

– ”There’s no physical evidence a la Bill Clinton”

– “Well, there’s a baby. Not a stained dress left to hang in the closest for a few months but a real cooing, smiling little baby who I assume looks adorable on camera and probably has nice hair. That lil’ tyke is stuffed full of DNA, too. Cute little DNA.”

Tidligere visepresidentkandidat John Edwards (D) sliter. Hans gode navn og rykte er forsøplet og hans kandidatur som nestkommanderende etter Barack Obama er svekket.

Han skal angivelig ha hatt et sidesprang med en tidligere kollega, Rielle Hunter, og ryktene vil ha det til at de skal ha et seks måneder gammelt barn sammen.

Saken har til nå fått lite omtale av de større (og mer seriøse) mediehusene i USA. Men ryktene lever videre, anført av National Enquirer, webaviser og bloggere.

I USA rystes man over at John Edwards kunne falle så dypt, som å ikke bare være utro – men å være utro mot sin kreftsyke kone.

John Edwards har selv, naturlig nok, lite til overs for at denne saken ser ut til å leve videre.

Han skal på et tidlig tidspunkt (desember 07) ha uttalt at han ikke bruker krefter på hva tabloid/søppel-pressen skriver om ham.

Den øvrige pressen har så langt lagt lavt i terrenget når det gjelder å dekke saken om John Edwards eventuelle sidesprang.

National Enquirer, som leder ”etterforskningen av Edwards privatliv” er regnet som en gjennomført ultra-tabloid avis, hvor historier om UFOer og menn fra Mars er oftere på trykk enn de dype politiske analysene.

Men, når talkshowvertene og andre komikere med Jay Leno i spissen allerede har svingt pennen, og vitsene om John Edwards sidesprang begynner å hagle i beste sendetid på TV – så er det nærliggende å tro at denne saken snart vil få større oppmerksomhet i media.

Da er det opplagt at John Edwards ikke blir Obamas visepresidentkandidat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*