-serie: Vi avslører bløff fra FrP #1

Av | 25. august 2009

190809 – Sak: Om egenandeler. FrP mener regjeringen har økt egenandelene hvert år siden de tiltrådte.

> Vi tør minne FrP om at barn under tolv år nå er fritatt egenandeler ved konsultasjon og behandling. Riktignok er endringene i egenandelstak 1 øket noe i perioden, men dette er så minimalt at det knapt gjør utslag for folks økonomi. Egenandelstak 1 har fra 2006 til 2009 økt med 165 kroner.

> Det er også verdt å merke seg at egenandelstak 2 ble redusert fra 3500 kroner til 2560 kroner av den rødgrønne regjeringen. For mange så betyr dette at som fast gjest hos fysioterapeut, i løpet av 4-5 måneder med behandling treffer egenandelstak 2 og får dermed fri behandling hos fysioterapeutene resten av året!

> Vi er mange som nyter godt av den rødgrønne regjeringens politikk og et fantastisk fungerende velferdssystem. Vi bør huske på at FrP helhjertet støttet opp om Bondevik II-regjeringens budsjetter. Hvor egenandeler startet for barn over syv år, hvor egenandelstak 1 stadig vekk ble øket og hvor egenandelstak 2 forble uendret på 3500 kroner.

> Konklusjon: FrP bløffer velgerne, i håp om at ”folk flest” ikke skal gidde å sjekke sannhetsgehalten i deres påstander.

Mer info: http://www.nav.no/page?id=354

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*