Jørgen Lien

Jørgen Lien (f. 1985) har vært medlem av Skrivekollektivets redaksjonsråd siden starten i 2005. Han er hovedansvarlig for kollektivets dekning av amerikansk politikk.

Jørgen skriver artikler innenfor en rekke områder, som film, musikk, medier, identitetspolitikk, kjendiskultur og litteratur. Jørgen skylder sin stemme og popkulturelle grunnholdning til det amerikanske nettmagasinet Slate, er gryende poptimist, og håper hans mest arrogante år ligger bak ham. De siste årene har han fattet en spesiell interesse for så forskjellige ting som det vilkårene for popkulturkritikk, objektivitetskravet i journalistikk, og måten sorg og tap behandles og bearbeides på i litteratur og film. To korte essays, om henholdsvis kritikerspråket i møte med musikk av og for et homofilt publikum, og den unge mannlige prostituerte som type i nyere amerikansk film, er å finne i antologien Ganymede Unfinished (Sibling Rivalry Press, 2010).

Følg: http://twitter.com/jorgenlien

Med sin bakgrunn i AUF og Arbeiderpartiet mener han å ha et solid fotfeste i så vel det nordiske sosialdemokratiets verdier og tradisjoner, som i Skrivekollektivets visjon om å være en bred og fordomsfri paviljong for debatt om politikk og popkultur med utgangspunkt på venstresida.

3 tanker om “Jørgen Lien

  1. Tilbakeping: razer abyssus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*