Replikk!

Av | 19. juli 2010

Moment of Zen: Statsråd Liv Signe Navarsete har brukt kroner 43.215,- av Kommunaldepartementets kroner på zen-coaching for å bli bedre til å planlegge arbeidsdagene sine.

Ifølge Zen Leadership, som skal coache statsråden i til sammen 12 timer, domineres hjernen av konstant tanketrafikk som gjør oss stresset, sliten og mentalt fraværende.

Kommunaldepartementet forsvarer Navarsete: Det er flott at en toppleder, som statsråden er, bruker ressurser på hvordan hun skal forvalte offentlige midler bedre.”

Undertegnede mener at kroner 3601,25,- i timen for zen-coaching er for småpenger å regne. Tatt i betraktning de betydelig høye utgiftene statsråden vil påføre Kommunaldepartementet de kommende ukene i PR-rådgivning for å bortforklare det tankeløse zen-påfunnet.

3 tanker om “Replikk!

 1. Pål Hafstad Thorsenpaht Innleggsforfatter

  @Haakon: Ikke uenig med deg. Dog det virker utenkelig at statsråden inntekstfører sine utgifter til Zen-Coachingen.

  @Morten: Du tok poenget! Ser for meg møtet hvor Zen-Coachingen ble tatt opp som et tiltak for å lette på statsrådens tankespinn…

  Svar
 2. Morten

  «Tatt i betraktning de betydelig høye utgiftene statsråden vil påføre Kommunaldepartementet de kommende ukene i PR-rådgivning for å bortforklare det tankeløse zen-påfunnet.»

  Er ikke tankeløshet hele poenget med Zen, da? Å frigjøre sinnet? Da kan man jo ikke akkurat forventes å ta gjennomtenkte avgjørelser om pengekostnader til Zen-aktivitet. Det gjelder å fokusere på én ting om gangen.

  Denne gangen ble det «Zen er bra» og ikke «Oi, Zen koster visst litt penger – kanskje vi skal betale for det selv hvis det er en så veldig god idé».

  M

  PS. Det er forøvrig ganske artig at når man taster «ZEN» inn i søkefeltet i Wikipedia, foreslår Wikipedia at ordet du vil frem til er «Zentrumspartai». Kanskje en sammenheng?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*