Ytring gjennom bilder

Av | 23. januar 2009

Skrivekollektivet har siste året introdusert nye bilder hver uke som toppbanner. Nå samler vi dem alle i et eget arkiv.

Sjekk ut: http://header.skrivekollektivet.com

– Det begynte som et lite stunt. Og endte med en manipulering av Siv Jensen og Erna Solberg i hver sin ballkjole – i et tjern (…)

Etter et skifte av design på nettsidene, ble det mulighet for å ta i bruk toppbanneren til lett fotofikling. Mulighetene for å ytre seg gjennom å til stadighet publisere nye bilder med mer eller mindre forståelige budskap (og blaut humor) måtte utnyttes.

Nå er samlingen med bilder blitt så stor (og så spredd over flere harddisker) at det er på tide å samle dem på et eget nettsted.

Arkivet er ikke komplett i skrivende stund. Men i løpet av et par dager skal vi ha alle bildene som er publisert til nå, på plass.

Blant mine favoritter som er tilgjengelige, vil jeg trekke frem «Gro og Torbjørn – Bærekraftig Utvikling og Det Norske Hus» og ikke minst «Erna og Siv – Statsminister og Utenriksminister?» Liker også godt de tre mektige mennene i dype samtaler, i mørket, med «Bush, Stoltenberg og Gahr Støre».

Selv om vi i tekstform på Skrivekollektivet sjeldent fikk frem de mektige kvinnene bak presidentkandidatene Barack Obama og John McCain i valgkampen, så synes jeg vi fikk det godt frem i bildet «Michelle&Cindy – Wife’s behind the Young Guns».

Kollektivets toppbannere er helt klart med på å friske opp en ellers sort ramme rundt artiklene og kommentarene som publiseres. Jeg tror også bildene kan gi mer dybde til enkelte av sakene vi omtaler.

– Jagerfly-debatten synes jeg ble fint oppsummert med dette bildet.

Håper vårt lille arkiv over toppbannerne som har blitt publisert på Skrivekollektivet.com faller i smak. På sikt vil det komme flere funksjoner knyttet til nettsiden.

– Sjekk ut: http://header.skrivekollektivet.com

*Edit: Det var en feil i adressen til bildene ved første publisering av artikkelen. Dette er nå korrigert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*