Arkivklipp: Man blir bare 18 en gang

Av | 1. mars 2012

Skrivekollektivet skriver ikke så veldig mye om Justin Bieber. Muligens mer enn det du hadde håpet, men langt mindre enn du tror. Vi pleier heller ikke å markere fødselsdager i særlig grad, med mindre vedkommende er riktig gammel, fyller noe svært rundt noe eller er en en av dem Skrivekollektivet mener ikke kan gjøre noe galt. Det finnes noen av dem, men de har ikke fått bursdagsoppmerksomhet enda. Den æren får derimot Justin Bieber, og det er egentlig bare fordi vi liker å skrive om kjente, unge mennesker og fordi presset på dem er så stort at de påkrever interesse uansett om vi liker dem eller ikke (se også Cyrus, Miley; Radcliffe, Daniel; Efron, Zac).

 

Jørgen skrev en lengre artikkel om Bieber-biografien First Step 2 Forever i november 2010, der han knoklet med å ta en selvbiografi fra en sekstenåring seriøst. Kort etter grep han fatt i at han og hans splitternye kjæreste Selena Gomez kunne bli det nye Zanessa; etter at Zac Efron slo opp med High School Musical-kollega Vanessa Ann Hudgens tidligere det året. I februar i fjor nærleste Stein Ove Biebers intervju med Rolling Stone, der han (altså Bieber) skjelte ut USA for å krige for mye og for å nekte vanlige folk helseforsikring. Stein Ove gjorde også en anmeldelse av konsertdokumentaren Never Say Never i forbindelse med dennes Norges-premiere i mars.

 

Vi kan ikke garantere at vi ikke skriver mer om ham i fremtiden, men det ville hjelpe om bursdagsbarnet snart laget ny musikk, slik at alle vi som ikke tilhører kjernepublikummet kan få noen nye knagger å henge popfenomenet på. Kjendisstatus er en flyktig ting, og krever konstant fornyelse. Det vet selvsagt Den Unge. Han får begynne på den jobben i morgen. I dag skal han få lov til feire.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*